Villa Verkluoto

Villa Verkluoto on entinen vuosivuokramökkimme, jonka siirsimme lyhytaikaiseen käyttöön keväällä 2016. Nyt entistä useampi pääsee nauttimaan ihanasta paikasta.

Verkluoto on kaunis yhdistelmä korkeaa kalliota ja nurmikkopihaa. Kalliolta, mökistä ja terassilta avautuu upea merimaisema kohti Vähänpuolenaukkoa. Erillinen rantasauna löytyy tasaiselta nurmikkopihalta. Täällä on usein tavallista lämpimämpi merivesi. Tontilla on oma rauha ja yksityisyys.

Vuokraamme mökkiä 1-6 hengelle ympäri vuoden. Kesän sesonkiaikana (kesä-elokuu) vuokraamme kuitenkin mieluiten kokonaisia viikkoja sunnuntaista sunnuntaihin.

Katso hinnasto ja varauskalenteri Nettimökistä:
http://www.nettimokki.com/taivassalo/7540

Lemmikit ovat tervetulleita lomailemaan hintaan 20€/viikonloppu tai 40€/viikko. Sovithan lemmikin tuomisesta etukäteen. Asiakas huolehtii mökin loppusiivouksesta (siivousvälineet ja -aineet löytyvät mökistä). Loppusiivouksen voi tilata myös meiltä etukäteen lisäkorvausta vastaan.

Mökille tulee kunnan vesi, mutta talvikaudella (kun kesävedet ovat pois käytöstä) me tuomme käyttöveden tälle mökille.

Rakennusvuosi: 1997
Olohuone + 2 makuuhuonetta + avokeittiö + katettu- ja avoterassi
Erillinen saunarakennus pukuhuoneella ja terassilla
Asuinpinta-ala: 66m2 + 10m2 + 16m2

Mökin varusteet:
Täysin kalustettu
Kunnallinen vesi: keittiöön ja saunaan kylmä vesi (vedenkeittimellä ja saunan padasta sekä saunan lämminvesivaraajasta saa lämmintä vettä)
Takka takkasydämellä + sähkölämmitys
Terassilla upea maisema, ruokailutila ja kaaasugrilli sekä sähkösavustin
Makuuhuoneissa 160cm ja 120cm runkoparisängyt (toisessa makuuhuoneessa lisäksi kerrossänkypaikka yhdelle), olohuoneessa vuodesohva
Keittiössä jääkaappi, pakastin, hella, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja astiat
Kaksi sisäänkäyntiä
Oma syvä ranta ja laituri
Autolla pääsee mökkipihaan asti

%d bloggaajaa tykkää tästä: