Villa Kunholm

Villa Kunholm on entinen vuosivuokramökkimme, jonka siirsimme lyhytaikaiskäyttöön keväällä 2016. Nyt vuokraamme sitä viikonlopuiksi ja viikoiksi 1-6 hengelle. Kesän sesonkiaikana (kesä-elokuu) vuokraamme mieluiten kokonaisia viikkoja sunnuntaista sunnuntaihin. Mökille tulee kunnallinen vesi ympäri vuoden ja se sopii hyvin myös talvikäyttöön.

Katso hinnasto ja varaustilanne Nettimökistä:
http://www.nettimokki.com/taivassalo/6831

Lemmikit ovat tervetulleita lomailemaan hintaan 20€/viikonloppu tai 40€/viikko. Sovithan lemmikin tuomisesta etukäteen. Asiakas huolehtii mökin loppusiivouksesta (siivousvälineet ja -aineet löytyvät mökistä). Loppusiivouksen voi tilata myös meiltä etukäteen lisäkorvausta vastaan.

Kunholmissa on lämmin, rauhallinen ja aurinkoinen tontti. Merivesi on myös usein tavallista lämpimämpää. Mökin takapihalla näkyy kaunis peltomaisema, jossa itse viljelemme viljaa. Kunholmissa on puulämmitteinen sauna mökin sisällä sekä pieni puulämmitteinen pihasauna, jossa on erityistä tunnelmaa.

Villa Kunholm (kuten kaikki mökkimme) sijaitsee mantereen puolella ja autolla pääsee mökkipihaan asti. Mökillä on oma piha ja ranta Vähänpuolenaukolla. Toisella puolella mökkiä ei ole naapuria ja toisella puolella on puiden takana oma vuosivuokramökkimme.

Hankimme Kunholmin alueen aiemmin peltokaupan yhteydessä. Tontin luomisessa, kaivamisessa ja kaavoituksessa vierähti 5,5 vuotta. Villa Kunholm valmistui ikimuistoisesti juhannusaattona 2006 kello 0.01 🙂

Rakennusvuosi: 2006
Olohuone + makuuhuone + parvi + makuualkovi + avokeittiö + puulämmitteinen sauna + terassi + eteinen + erillinen pihasauna
Asuinpinta-ala: noin 60m2

Mökin varusteet:
Täysin kalustettu
Takka + sähkölämmitys
Kunnallinen lämmin vesi ympäri vuoden
Saunassa ja saunakamarissa lattialämmitys
Suihku
Suuri ikkunapinta-ala
Nukkumapaikat 4+4 hengelle (kaksi runkoparisänkyä + vuodesohva + parvella patja kahdelle)
Keittiössä jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, astiat, vedenkeitin, graniittitasot ym.
Tv ja radio
Ruokailutilat tuvassa ja terassilla
Pakastin puuhuoneessa
Kaasugrilli + tiiligrilli sekä sähkösavustin
Siisti ulkohuussi
Kaksi sisäänkäyntiä, pariovet terassille
Oma syvä ranta, laituriin pääsee isollakin veneellä

%d bloggaajaa tykkää tästä: